Asiguram service, consumabile si intretinere pentru orice echipament de filtrare si dedurizare apa existent pe piata.

De asemenea se efectueaza analize fizico-chimice si microbiologice in laboratoare acreditate sau la sediul clientului.

Gama de echipamente comercializate acopera tot spectrul de aplicatii cum ar fi: alimentari cu apa comunale si municipale, imbuteliere apa, bauturi racoritoare, alcool si bauturi alcoolice, apa ultrapura pentru aplicatii medicale, farmaceutice, potabilizarea apei in situatii de urgenta, calamitati, decontaminare bacteriologica si sterilizare, filtru nitrati, nitriti, amoniu, deferizare, demanganizare, desulfurare, dedurizare, deionizare (demineralizare), declorinare.

Pentru orice problema legata de statii si echipamente pentru tratarea apei potabile va rugam nu ezitati sa ne contactati!

Cu o experienta de peste 65 de ani in domeniul de tratarea apei potabile, Clack™ Coporation SUA a crescut si a devenit un lider mondial in fabricarea si distribuirea de echipamente pentru tratarea apei potabile, pentru aplicatii rezidentiale si industriale, fiind la ora actuala cele mai fiabile valve in domeniul de tratare apa.

Cu un web site usor de manipulat, accesibil oricarui gen de vizitator, societatea S.C. Atlantic Aqua SRL specializata in echipamente de filtrare si tratare pentru apa, dispune de personal calificat pentru a satisface orice exigente in domeniul sau de activitate. Misiunea societatii este aceea de a oferi clientilor nostri o gama larga de servicii si produse de cea mai inalta calitate si de a fi o forta progresiva in sistemele pentru tratarea apei potabile.

Acordam consultanta gratuita in alegerea echipamentelor de tratare si filtrare pentru apa in functie de necesitatile beneficiarilor si calitatea apei care se trateaza.

Echipamentele pentru tratarea si filtrarea apei oferite de noi sunt:

- statii de dedurizare,

- deferizare,

- demanganizare,

- filtre sedimente,

- sterilizatoare cu UV,

- filtre apa cu osmoza inversa,

- pompe dozatoare clor,

- statii de denitrificare,

- filtre cu nisip cuartos,

- pompe submersibile,

- grupuri de pompare,

- hidrofoare

Pentru detalii suplimentare sau nelamuriri va stam la dispozitie!

Tratarea apei potabile | Filtru apa | Dedurizator Apa | Osmoza inversa | Sterilizare UV

Atlantic Aqua SRL

RO29326200 | J40/13409/2011

Strada Răsăritului nr. 6, București 061205‎

office@epurarea-apei.ro
vanzari@epurarea-apei.ro

Tel: 0720 041 047 | 0720 430 678
CONTACT
© 2009-2022 Atlantic Aqua SRL. Designed & Powered by Web Synapse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram