Instalatie demineralizare apa cu rasini mixte

office@epurarea-apei.ro+40720-430-678

Statii de demineralizare apa - fara regenerare

Demineralizatoarele Aqua folosesc rasini mixte anion cation  producand apa pura de pana la 99,99%. Filtrul de demineralizare poate fi folosit singur sau impreuna cu o statie de osmoza inversa. Montate dupa o statie de osmoza inversa pot aduce conductivitatea apei sub 0,1 μS/cm².
Ionii din apa se impart in 2 categorii: cationi (sodiu, calciu, magneziu, fier, mangan, cupru etc.) si anioni ( cloruri, sulfati, nitrati etc.). Apa demineralizata mai este cunoscuta sub numele de apa deionizata cu un continut redus de ioni (minerale).  Rasina este incarcata cu ioni pozitivi de forma H+ si negativi de foma OH- atragand astfel pe suprafata ei toate mineralele dizolvate in apa.
Dimensiunile si greutatea sunt reduse, nu necesita alimentare electrica iar racordarea la instalatia de apa si utilizarea sunt foarte simple.
Ele permit furnizarea de cantitati de apa complet demineralizata între 100 si 2000 litri/ora.
Patul mixt de rasini schimbatoare de ioni (anionice – cationice) este inclus într-un recipient din fibra de sticla, si optional poate fi conectat la un panou de comanda care permite controlul starii rasinilor.
Demineralizatoarele  sunt de tip modular, putând fi montate mai multe în serie, pentru a se mari capacitatea sistemului în functie de necesar, putand fiind controlate de un panou montat pe ultimul din serie.
Aplicatiile sunt diverse, fiind recomandate acolo unde spatiul disponibil este redus si cantitatile de apa demineralizata sunt mici sau discontinue.
 Pentru alegerea unui echipament pentru demineralizarea apei va rugam sa ne contactati.

Atlantic Aqua SRL

RO29326200 | J40/13409/2011

Strada Răsăritului nr. 6, București 061205‎

office@epurarea-apei.ro
vanzari@epurarea-apei.ro

Tel: 0720 041 047 | 0720 430 678
CONTACT
© 2009-2022 Atlantic Aqua SRL. Designed & Powered by Web Synapse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram