Dedurizare Duplex Kinetico

office@epurarea-apei.ro+40720-430-678

Din ce in ce mai multi oameni inteleg faptul ca un sistem de tratare a apei este o necesitate pentru a elimina nivelurile ridicate de clor si duritate a apei.

Aceasta apa este daunatoare aparatelor electrocasnice, instalatiilor si utilitatilor dar de asemenea produce daune si veselei, paharelor si rufelor. Tot aceasta apa va determinauscarea drastica a pielii si a parului. Dar ceea ce este mai greu de evaluat, este faptul ca o tratare corecta a apei va protejeaza de aceste probleme dar ajuta si laconservarea resurselor.

Conservarea energiei este un lucru foarte important. Avand in vedere costurile tot mai ridicate ale energiei, consumatorii cauta tehnologii care economisesc energia si care sunt ecologice.

KINETICO OFERA ACEASTA TEHNOLOGIE ! 

Sistemele Kinetico sunt alimentate de presiunea apei si nu au nevoie de electricitate sau gaze. Regenerarea (ciclul de autocuratare) se face dupa volumul de apa consumat, reducand astfel consumul de apa la minim concomitent cu economisirea energiei electrice.

Aparatele electrocasnice functioneaza mai mult timp si mai eficient. In majoritatea locuintelor boilerul (fie electric, fie pe gaz, sau alti combustibili) este printre cei mai mari consumatori de energie. Apa dura contine calciu si magneziu care se depun pe elementul de incalzire, conducand la cresterea consumului energetic cu aproximativ  30%pentru incalzirea apei dure.

Cu ajutorul unui sistem de tratare a apei Kinetico, veti utiliza mai putin sapun, sampon, detergent de rufe, detergent de vase si astfel veti economisi bani si de asemenea veti scadea cererea de astfel de produse ( reducand energia consumata si poluarea care rezulta din producerea si transportul acestora ). In plus utilizand mai putini detergenti reduceti si nivelul de poluare a apelor reziduale.

Beneficiile totale sunt greu de ignorat: Cu un sistem de tratare a apei Kinetico, ajutati la conservarea resurselor naturale, ajutati la protejarea mediului inconjurator sieconomisiti bani in acelasi timp.

Pentru mai multe informatii, va stam la dispozitie: 

Mail: office@epurarea-apei.ro 

Atlantic Aqua SRL

RO29326200 | J40/13409/2011

Strada Răsăritului nr. 6, București 061205‎

office@epurarea-apei.ro
vanzari@epurarea-apei.ro

Tel: 0720 041 047 | 0720 430 678
CONTACT
© 2009-2022 Atlantic Aqua SRL. Designed & Powered by Web Synapse
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram